Vonhoff Glas- en Gevelreiniging werkt voor particulieren en bedrijven

Contact

Particulieren

Voor iedereen is het fijn om door streeploos gelapte ramen naar buiten te kijken.
Vonhoff Glas- en Gevelreiniging zorgt daar met plezier voor. En uiteraard ook op plaatsen die niet zo gemakkelijk toegankelijk zijn. Ook het schoonmaken van uw schilderwerk buitenshuis is bij ons in goede handen, wat er niet alleen keurig uitziet, maar bovendien ook de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt.

Bedrijven

Regelmatig onderhoud van de ramen, raamkozijnen en gevels van uw pand is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijfspand. Vieze ramen zijn tenslotte geen visitekaartje voor uw klanten en niet fijn voor uw werknemers om door naar buiten te kijken.  Vuil tast kozijnen en gevelplaten bovendien aan, waardoor deze vaker geschilderd of vervangen zullen moeten worden. Door regelmatig onderhoud  door Vonhoff Glas- en Gevelreiniging ziet uw pand er beter uit en gaan kozijnen en gevelbeplating langer mee.

Vonhoff bedrijven

Maatwerk

U kunt uiteraard zelf kiezen hoe vaak u wilt dat uw ramen schoongemaakt worden. Bijvoorbeeld vier, zes of twaalf keer per jaar. Als nodig kan er natuurlijk altijd een extra schoonmaakbeurt worden ingepast, want service aan de klant staat voor Vonhoff Glas- en Gevelreiniging centraal.

Vonhoff Maatwerk

Vonhoff Glas- en Gevelreiniging

Dé glazenwasser die ervoor zorgt dat de ramen van uw huis streeploos schoon zijn en uw houtwerk er altijd netjes uitziet.

Wij horen graag van u

U kunt contact opnemen met Vonhoff Glas- en Gevelreiniging via
telefoonnummer 06 – 43 47 66 02 of via info@vonhoffreiniging.nl dan bellen of mailen wij u zo spoedig mogelijk terug. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.