Lars Vonhoff
Lars VonhoffEigenaar Vonhoff Glas- en Gevelreiniging

Over ons

In 2013 ben ik, Lars Vonhoff, begonnen met Vonhoff Glas- en Gevelreiniging. Na tien jaar als glazenwasser in loondienst de fijne kneepjes van het vak geleerd te hebben, was het tijd om voor mezelf te beginnen.

Vonhoff Glas- en Gevelreiniging lapt niet alleen ramen, ook zorgen we ervoor dat het schilderwerk buitenshuis er perfect uit blijft zien. Het schoonmaken van gevels behoort tevens tot de mogelijkheden.

Kleinere klussen voer ik doorgaans alleen uit en voor grotere opdrachten regel ik ervaren versterking, zodat we het werk zowel flexibel als vlot en deskundig kunnen uitvoeren.

Inmiddels is, voornamelijk via mond-tot-mondreclame, zowel mijn klantenkring als mijn werkgebied flink uitgebreid. Zo wordt er niet alleen gebeld uit Langedijk (Sint Pancras, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel) als men een glazenwasser nodig heeft, maar vaak ook uit gemeenten als Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Dirkshorn en Warmenhuizen.

Vonhoff Glas- en Gevelreiniging

Ook voor het reiniging van uw pad bent u bij Vonhoff Glas- en Gevelreiniging aan het juiste adres.

Vonhoff Glas- en Gevelreiniging

Dé glazenwasser die ervoor zorgt dat de ramen van uw huis streeploos schoon zijn en uw houtwerk er altijd netjes uitziet.